about Roelina

DSCN1139Roelina Lensen in geboren op 07 oktober 1986 in Uffelte, Drenthe. Hier heeft ze tot 2003 gewoond, waarna ze vertrok naar de Noordoostpolder voor de opleiding Activiteitenbegeleider in Emmeloord. Na deze opleiding succesvol afgerond te hebben is ze weer voor een jaar naar Uffelte verhuisd om hier de lererenopleiding op de PABO in Meppel te volgen. Na het behalen van de propedeuse in 2008 is ze weer naar de polder vertrokken om hier te gaan werken in de welzijnsector.

Naast de werkzaamheden in de welzijnssector zette ze haar op veel vlakken vrijwillig in bij het begeleiden van kinderactiviteiten bij onder andere de Huttenbouwweek en Stichting Vrienden Van. Hierin ontdekte zij al snel haar schminktalent wat zij op veel evenementen verder uitoefende. Door deze activiteiten werd zij benaderd om  bij het OORDfestival aan te sluiten in Emmeloord. Hiervoor werd zij in 2009 betrokken als medeorganisator, waar zij tot op heden nog haar organisatieskills in weet te zetten en verder ontplooit. Hierin is zij nog steeds zeer actief, momenteel als artistiek leider binnen de organisatie.

In 2013 besloot ze nog meer de creatieve talenten te willen ontwikkelen en nam deel de driejarige opleiding  voor Airbrush Artist. In 2014 deed ze mee aan de bodypaintwedstrijd die plaats vond op de Academie en wist hier gelijk de tweede plaats bij te behalen. Met hierna in 2015 de eerste prijs.  Dit prikkelde de creativiteit dusdanig dat ze na deze wedstrijd nog vele andere bodypaints heeft maakt voor andere evenementen.

Eind 2015 heeft zij het project ‘geef jezelf bloot’ bedacht, welke zij samen met fotograaf Pim van der Maden in 2016 en 2017 uitgevoerd hebben. Hieruit zijn 25 prachtige werken ontstaan, welke in 2017 op diverse plaatsen geëxposeerd zijn.

Een gedachte over “about Roelina”

Reacties zijn gesloten.